Youtube-videon upottaminen Yhdistysavain-pohjaisille verkkosivuille

1.6.2024 | Kaikki blogitekstit, Sosiaalinen media, Yhdistysavain

Onnistuuko Youtube-videon upottaminen Yhdistysavaimella tehdyille verkkosivuille? Vastaus on kyllä! Helpoimmiten videon lisääminen eli upottaminen onnistuu Video-osion.

Tässä tekstissä opastetaan kuvin ja sanoin, kuinka Youtube-videon upottaminen tehdään Yhdistysavain-pohjaisille verkkosivuille.

Ohjeet Youtube-videon upottamiseen verkkosivuille.

1. Avaa selaimelle auki kaksi eri välilehteä. Toisella olet kirjautuneena Yhdistysavain-palveluun ja toisella olet Youtube-sivustolla. Etsi Youtubesta se video, jonka haluat upottaa sivustolle. Video voi olla esimerkiksi yhdistyksenne omalta Youtube-kanavalta löytyvä video. Kopioi selaimen osoiteriviltä videon osoite.

2. Mene Yhdistysavaimen Kotisivut-näkymään. Valitse sivu, uutinen tai artikkeli, jolle haluat upottaa videon. Klikkaa “Lisää sisältöä” -painiketta ja valitse sen viereen avautuvasta valikosta vaihtoehto “Video”.

Kuvakaappauksia Yhdistysavaimesta, Video-osiosta ja Youtube-videon upottamisesta verkkosivuille.
Yhdistysavaimen Video-osion avulla saa kätevästi upotettua videon verkkosivuille. Kuvasitaatti 2.6.2024 Kuvakaappauksia Yhdistysavain-palvelusta.

3. Video-osiosta löytyy kohta nimeltään “Youtube-videon osoite”. Liitä sen alla olevaan tekstikenttään Youtube-videon osoite, jonka olit aikaisemmin kopioinut selaimen osoiteriviltä. Lisättyäsi osoitteen video ilmestyy näkyviin.

4. Lopuksi paina sivun oikeasta alareunasta löytyvää vihreää “Tallenna”-painiketta. Valmista tuli!


Olisiko aika päivittää yhdistyksen kotisivut ajan tasalle? Pyydä minut apuun!

Yhdistysavain tarjoaa helppokäyttöisen palvelun, joka yhdistää kotisivut, jäsenrekisterin, tiedotuksen, jäsenmaksujen laskutuksen ja kulukorvaukset. Kotisivuille saa lisättyä monia hyödyllisiä työkaluja, kuten uutisosion ja liittymislomakkeen.

Teen yhdistyksille Yhdistysavain-pohjaisia verkkosivuja. Voin luoda sivuston tyhjästä tai päivittää sivut Yhdistysavaimen Classic-versiosta uuteen kotisivutyökaluun. Myös pienet päivitystyöt onnistuvat. Lisäksi koulutan ja sparraan palvelusta ja sen käytöstä.

Damdamdidi on Yhdistysavaimen yhteistyökumppani.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Uusimmat artikkelit

0 kommenttia

Ota yhteyttä

minna@damdamdidi.fi