Visuaaliset somesisällöt -työpajassa opit tekemään somekuvia Canvalla

3.8.2023 | Canva, Kaikki blogitekstit, Someviestintä, Sosiaalinen media, Uutiset, Visuaalinen viestintä

Opi tekemään visuaalisia somesisältöjä Poppoo Housen tiloissa järjestettävässä Yrittäjien iltapäivän työpajassa!

Perjantaina 8. syyskuuta järjestettävässä työpajassa opetan, kuinka voit tehdä somesisältöjä Canva-ohjelmalla. Pajan myötä hallitset Canvan peruskäytön sekä sen, miten tehdä somepostauksia somekanavien virallisten kuvakokojen mukaan ja saavutettavuus huomioiden.

Lisäksi saat pajasta käytännön vinkkejä yhtenäisen someilmeen luomiseen ja hyvän somepostauksen rakentamiseen: kuvatekstit, hashtagit ja niin edelleen.

Osallistujat täyttävät ennakkoon kartoituskyselyn, jonka tulosten perusteella muokkaan pajan sisältöjä osallistujien tarpeita vastaavaksi.

Maksuton työpaja soveltuu erityisesti niille, joilla ei ole ollenkaan tai on vähän kokemusta Canva-ohjelman käytöstä. Työpajaa varten tarvitset mukaan oman läppärin, hiiren (ja hiirimaton) ja virtajohdon. Halutessasi voit ottaa mukaan myös jatkoroikan.

Ilmoittaudu työpajaan pian mukaan sähköpostitse: info(a)skissi.fi.

Poppoo House on yrittäjille suunnattu yhteisöllinen työtila ja toimistohotelli. Samassa tilassa toimivat myös Rohkia ja Ylivieskan Yrittäjät.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Kaipaako someviestintänne yhtenäistä ilmettä? Haluatko helpottaa someviestinnän tekemistä? Pyydä minut apuun!

Teen somepohjia, joiden avulla teidät tunnistetaan. Saatte haluamanne kohderyhmienne huomion ja viette viestintäänne suunnitelmallisempaan suuntaan. Somepohjia käyttämällä jää enemmän aikaa muille tekemisille.

Somepohjien lisäksi teen myös muita somemateriaaleja, kuten kansi- ja profiilikuvia sekä Reels-, TikTok- ja Youtube-kansikuvia. Luon myös kuvituskuvia, joita voi käyttää some- ja muussa verkkoviestinnässä.

Tutustu palveluihini ja ota yhteyttä!

Uusimmat artikkelit

0 kommenttia

Ota yhteyttä

minna@damdamdidi.fi