Visuaalinen viestintä

Yhtenäisyyttä ja
laatua visuaaliseen
viestintään.

Käsi, joka piirtää kynällä mustan sydämen.

Visuaalisuudella on merkitystä.

Kaikessa viestinnässä toistuvat samat värit, fontit, graafiset elementit ja kuvitukset sekä muut elementit luovat ammattimaisen kuvan. Yhtenäinen ja tunnistettava ilme lisää uskottavuutta ja luottamusta, herättää myönteisiä mielikuvia sekä kiinnittää haluttujen kohderyhmien huomion. Ei ole siis yhdentekevää, miltä näytätte ulospäin!

Viestinnän painottuessa sosiaaliseen mediaan visuaalisuuden merkitys kasvaa entisestään.

Pyytäkää minut apuun, kun haluatte panostaa visuaaliseen viestintäänne!

Teen visuaalisesti selkeitä ja kiinnostuksen herättäviä somepohjia ja muita somemateriaaleja, joilla someviestinnän tekeminen helpottuu.

Luon visuaalisia ilmeitä ja logoja, joiden avulla saa ilmennettyä itseään ja arvojaan paremmin.

Taiteilen kuvituskuvia ja graafisia muotoja, joilla saa luotua persoonallista ilmettä someen, verkkosivuille tai vaikka oppaaseen.

Lisäksi teen esityspohjia (PowerPoint-pohjat tai Google Slides -pohjat), joiden avulla saa laadittua esitysmateriaalit eri tarkoituksiin vaivattomasti.

Visuaalisen
viestinnän
palvelut

Autan monin eri tavoin visuaalisessa viestinnässä.

Täältä löydät tiiviit kuvaukset tarjoamistani visuaalisen viestinnän palveluista. Kuvausten yhteydessä olevat linkit ohjaavat kunkin palvelun omalle sivulle.

Somepohjat ja muut somemateriaalit

Päivitettävillä somepohjilla helpotatte organisaationne someviestinnän tekemistä. Somepohjien avulla somekanavienne ilme muuttuu selkeäksi, yhtenäiseksi ja inspiroivaksi.

Somepohjien lisäksi teen myös muita somemateriaaleja, kuten kansi- ja profiilikuvia, videoiden kansikuvia sekä Instagram Story -pohjia ja Kohokohtien kansikuvia.

LUE LISÄÄ →

Kuvituskuvat ja graafiset elementit

Uniikkia ja tunnistettavaa ilmettä saa luotua helposti omilla kuvituskuvilla ja graafisilla muodoilla.

Vanha tuttu sanonta ”kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa” pätee hyvin myös digitaalisesti luotuihin piirroksiin. Kuvituskuvilla saa viestittyä arvoja ja tunteita, joita voi olla vaikea saada kerrottua tekstin muodossa.

LINKKI ON TULOSSA PIAN!

Visuaaliset ilmeet ja logot

Visuaalinen ilme sisältää joukon elementtejä. Näitä ovat esimerkiksi logo, värit, kirjasintyylit eli fontit, kuvasto sekä mahdolliset graafiset elementit ja kuvituskuvat. Yhdessä nämä muodostavat visuaalisen identiteetin.

Hyvä visuaalinen ilme herättää haluttuja mielikuvia ja kiinnittää toivottujen kohderyhmien huomion. Visuaaliseen ilmeeseen kannattaa siis panostaa!

LINKKI ON TULOSSA PIAN!

Esityspohjat

Esityspohjat helpottavat arkea, olipa kyseessä sitten yritys tai yhdistys. Pohjilla saa vaivattomasti luotua visuaalisen ilmeen mukaisia esityksiä ja tiedostoja, joilla tekee vaikutuksen haluttuihin kohderyhmiin.

Esityspohjat on mahdollista tehdä Google Slides -esityksenä tai PowerPoint-tiedostomuodossa.

LINKKI ON TULOSSA PIAN!

Esimerkkejä
tekemistäni töistä

Tutustu myös näihin palveluihin:

Yhdistykselle kotisivut,
jotka aktivoivat
toimimaan.

Koulutuspalveluita,
joissa digi- ja some-
ymmärryksesi kasvaa.

Ota yhteyttä

minna@damdamdidi.fi