Visuaalinen viestintä

Yhteneväisyyttä ja laatua viestintään.

Kaipaatteko yhdenmukaisuutta somekanavienne visuaaliseen ilmeeseen? Haluatteko helpottaa someviestinnän tekemistä? Siinä tapauksessa minut kannattaa pyytää apuun!

Tarjoan visuaalisen viestintänne tueksi seuraavia palveluita:

  • Visuaaliset ilmeet
  • Somekuvapohjat
  • Kuvitukset
  • Oma kuvapankki / Valokuvaus

Tutustu visuaalisen viestinnän palveluihin tarkemmin alta.

Visuaalinen ilme ja somekuvapohjat

Visuaalisuus on olennainen osa tämän päivän sosiaalista mediaa. Mietityillä väreillä, fonteilla ja kuvilla yhdessä selkeän viestinnän kanssa välitetään organisaation arvoja ja tavoitteita parhaiten.

Somekuvapohjilla helpotatte organisaationne someviestinnän tekemistä. Somekanavienne ilme muuttuu selkeäksi ja yhteneväiseksi, mikä taas lisää tunnistettavuutta.

Kuvapohjissa hyödynnetään organisaationne värimaailmaa sekä muita graafisia ohjeistuksia. Jos teidän organisaatiolle ei ole vielä luotu visuaalista ilmettä, niin se luodaan tässä samalla!

Teen haluamanne määrän somekuvapohjia valitsemillenne kanaville: Facebook, Instagram (feed, Story, Kohokohtien kansikuvat ja niin edelleen), Twitter, LinkedIn ja niin edelleen!

Kaikki kuvapohjat tehdään somekanavien virallisten kuvakokojen mukaan.

Pohjat ladataan Canvaan tai vaihtoehtoisesti Google Drive -/One Drive-pilvipalveluun, jos Canva ei ole käytössä. Näin voitte helposti tehdä itse somepostauksia päivittämällä niihin vaan haluamanne tekstit ja kuvat!

Saatte selkeän opastuksen kuvapohjien käyttöön. Jos samassa yhteydessä laaditaan visuaalinen ilme, saatte samalla graafisen ilmeen ohjeistukset.

Esimerkiksi näille olen tehnyt visuaalisia ilmeitä,
Canva-somekuvapohjia ja somesisältöjä:

Ylivieskan 4H-yhdistys

Tästä vielä lisäapua visuaaliseen viestintään!

Kuvitukset

Omilla kuvituskuvilla lisäätte viestintäänne persoonallisuutta ja sitä kautta tunnistettavuutta.

Teen haluamanne määrän kuvituskuvia, joita voitte käyttää some- ja muussa viestinnässä.

Kuvituskuvat voidaan ladata esimerkiksi organisaationne pilvipalveuun ja/tai Canvaan. Näin organisaationne työntekijät tai yhteisönne vapaaehtoiset pääsevät kätevästi hyödyntämään niitä viestinnässä! Saatte selkeät ohjeistukset kuvitusten käyttöön.

Tällä hetkellä teen kuvituksia Procreate-ohjelmalla (ei vektorigrafiikkaa).

Oma kuvapankki

Oma kuvapankki helpottaa viestintää, kun ei tarvitse käyttää aikaa eri kuvapankkien tekijänoikeuksien tutkimiseen.

Otan haluamanne määrän kuvia, joita voitte hyödyntää organisaationne some- ja muussa viestinnässä. Kuvat voivat olla esimerkiksi organisaationne tiloista, pihapiiristä, työntekijöistä ja toiminnasta sekä yleisiä tunnelmakuvia.

Kuvat voidaan ladata esimerkiksi organisaationne Google Drive- tai One Drive -pilvipalveluun tai Canvaan. Näin muut yhteisön jäsenet pääsevät kätevästi hyödyntämään kuvia some- ja muissa julkaisuissa.

Tutustu myös näihin palveluihin:

Yhdistyksellesi kotisivut,
jotka aktivoivat
toimimaan.

Koulutuspalveluita,
joissa digi- ja some-
ymmärryksesi kasvaa.

Ota yhteyttä

minna@damdamdidi.fi