Pelitoimintaa Suomessa -sivusto kokoaa pelitoimijoita yhteen – Minna yksi sivuston vapaaehtoisista

15.12.2023 | Digitaalinen nuorisotyö, Kaikki blogitekstit, Materiaalit, Pelikasvatus, Uutiset, Verkkonuorisotyö, Verkkosivut

Tänään on julkaistu Pelitoimintaa Suomessa -sivusto, jonka tarkoituksena on helpottaa itselle tai läheiselle sopivan peliharrastuksen löytämistä. Lisäksi sivusto haluaa edistää pelitoimijoiden välistä verkostoitumista sekä nostaa esille peli- ja nörttikulttuurin monipuolisuutta.

Kuvakaappauksia Pelitoimintaa Suomessa -sivustolta, logo sekä sivustolla käytössä olevia pelikuvituskuvia.
Minna loi verkkosivut, logon sekä visuaalisen ilmeen. Kuvasitaatti 15.12.2023. Kuvakaappauksia Pelitoimintaa Suomessa -sivustolta.

Verkkosivuille on koottu peli- ja nörttikulttuuriin liittyvän toiminnan järjestäjiä sekä peliharrastamisen mahdollisuuksia eri puolilta Suomea. Lisäksi sivuilta löytyy hyödyllisiä linkkejä, joiden kautta vanhemmat ja aloittelevat pelaajat saavat tietoa pelaamisesta ja pelikulttuurin eri muodoista.

Sivustoa ylläpidetään vapaaehtoisvoimin. Damdamdidin yrittäjä Minna Koirikivi (yhteisöpedagogi AMK) vastaa sivuston teknisestä toteutuksesta ja visuaalisesta ilmeestä. Minnan lisäksi vapaaehtoistiimissä ovat mukana Keltainen puumaja -blogia kirjoittava Tiia Mällinen (sosionomi AMK) sekä Suomen Roolipeliseuran pitkäaikainen vapaaehtoinen ja nuorisotyön ammattilainen Pauli Hulkkonen (yhteisöpedagogi AMK). Ylläpitäjien pidemmät esittelyt löytyvät sivustolta.

Verkkosivut löytyvät osoitteesta www.pelitoimintaasuomessa.fi.

Aiheesta on uutisoitu myös Pelikasvatus.fi-sivuilla.


Kaipaatteko apua ja vinkkejä pelitoiminnan käynnistämiseen tai lanien järjestämiseen? Pyydä minut apuun!

Kaipaako yhdistyksenne apua ja vinkkejä pelitoiminnan järjestämiseen? Tai haluaako nuorisopalvelunne järjestää lanit, mutta ette tiedä mistä lähteä liikkeelle? Pyydä minut apuun!

Olen toiminut aktiivisesti pelikasvatuksen ja pelitapahtumien järjestämisen parissa 8 vuoden ajan. Digitaalisen nuorisotyön, verkkonuorisotyön ja verkkovapaaehtoistoiminnan kokemusta on taas kertynyt lähes 15 vuoden ajalta. Näistä aiheista olen sparrannut ja kouluttanut lukuisille järjestöille ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreille.

Kouluttajana olen saanut hyvää palautetta erityisesti selkeydestä, innostuneisuudesta ja käytännönläheisyydestä. Minulle on tärkeää luoda koulutuksiin matalakynnyksinen ja lämminhenkinen ilmapiiri, jossa ihmiset uskaltavat kysyä itseä askarruttavista asioista.

Tutustu koulutuspalveluihini, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Uusimmat artikkelit

0 kommenttia

Ota yhteyttä

minna@damdamdidi.fi