Damdamdidi on mukana Pelikasvatuksen kesäpäivillä

31.5.2024 | Kaikki blogitekstit, Pelikasvatus, Uutiset

Pelikasvatuksen kesäpäivät on maksuton webinaari, josta saa tietoa pelikasvatuksesta, pelikulttuurista, tutkimuksesta ja lainsäädännöstä. Koko päivän kestävä tapahtuma on suunnattu erityisesti kasvattajille, pelaajille ja uusista mediailmiöistä kiinnostuneille.

Kuvakaappaus Pelikasvatus.fi-sivustolta, Pelikasvatuksen kesäpäivien tapahtumasivulta.
Pelikasvatuksen kesäpäivät järjestävät yhteistyössä KAVI, EHYT ry, Humanistinen ammattikorkeakoulu, Damdamdidi, Vectorama ja Nuorten Akatemia (Kuvasitaatti 31.5.2024. Kuvakaappaus Pelikasvatus.fi-sivustolta, Pelikasvatuksen kesäpäivien tapahtumasivulta).

Tänä vuonna Pelikasvatuksen kesäpäivät järjestetään 13. kesäkuuta. Päivä sisältää puheenvuoroja muun muassa pelien yllätyslaatikoista eli loot boxeista, pelinkehityksestä, peliharrastamisesta, nuorten osallisuudesta ja osallistamisesta pelitoiminnassa sekä tekoälyn merkityksestä peleille ja pelikasvatukselle.

Alta löytyy muutama nosto päivän aikana kuultavista puheenvuoroista:

  • Damdamdidin Minna Koirikivi pitää kesäpäivillä puheenvuoron kello 13.45-14.00. Osuudessaan Minna puhuu alaikäisten nuorten verkkovapaaehtoistoiminnasta ja verkkoympäristöjen tuomista mahdollisuuksista.

Koko ohjelma ja aikataulu on luettavissa Pelikasvatus.fi-sivustolta.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon! Kesäpäivien antia voi seurata suorana lähetyksenä Pelikasvatus.fi-sivuston kautta.

Pelikasvatuksen kesäpäivät järjestävät yhteistyössä KAVI, EHYT ry, Humanistinen ammattikorkeakoulu, Damdamdidi, Vectorama ja Nuorten Akatemia.


Haluaisitko tietoa pelikasvatuksesta ja pelitoiminnan järjestämisestä? Pyydä minut kouluttamaan tai sparraamaan!

Olen toiminut pelikasvatuksen parissa lähes 10 vuoden ajan. Järjestän noin 1-2 kertaa vuodessa Pelikasvattajien verkostotapaamisia yhdessä eri toimijoiden kanssa sekä toimin yhtenä vapaaehtoisena Pelitoimintaa Suomessa -sivuston ylläpitäjätiimissä. Pidän itseäni jatkuvasti ajan tasalla siitä, mitä pelikasvatuksen ja -toiminnan kentällä tapahtuu.

Koulutan ja sparraan pelikasvatuksesta sekä pelitoiminnan ja -tapahtumien järjestämisestä. Minut voi pyytää kouluttamaan tai sparraamaan esimerkiksi seuraavista aiheista:

  • Pelikasvatuksen perusteet
  • Pelikulttuurin ja peliharrastamisen eri muodot tutuiksi
  • Vanhemmuus ja pelikasvatus
  • Kuvaohjelmalaki, pelien ikärajat ja ikärajakäytänteet lasten ja nuorten pelitoiminnassa
  • Pelitoiminnan suunnittelu, käynnistäminen ja toteuttaminen
  • Pelitapahtuman järjestäminen (esimerkiksi lanit, lautapelitapahtuma, Minecraft-leiri ja niin edelleen)
  • Nuorten osallisuus ja osallistaminen pelitoiminnassa
  • Nuoret (13-29 -vuotiaat) vapaaehtoisina pelitoiminnassa

Tutustu koulutuspalveluihini ja ota yhteyttä!

Uusimmat artikkelit

0 kommenttia

Ota yhteyttä

minna@damdamdidi.fi