Nyt varataan syksyä 2024 – tutustu palveluihini ja lue, miten voin auttaa

22.5.2024 | Kaikki blogitekstit, Uutiset

Nyt varataan syksyä 2024!

Nyt on hyvä aika sopia pienempi tai isompi homma tulevalle syksylle. Olemalla hyvissä ajoin yhteydessä varmistat verkkosivujen, somepohjien, koulutuksen tai muun vastaavan toteutumisen haluamanasi ajankohtana.

Alta löydät tiivistelmät tarjoamistani palveluista. Kunkin palvelukuvauksen alta löytyy painikkeita, joiden kautta saat lisätietoa ja pääset tutustumaan referensseihin.

Somepohjat ja muut somemateriaalit

Muokattavat somepohjat helpottavat someviestinnän tekemistä, olipa kyseessä sitten yhdistys, seurakunta tai pienyrittäjä. Somekanavien ilme muuttuu selkeäksi ja yhtenäiseksi, mikä taas lisää tunnistettavuutta ja kiinnostavuutta.

Teen haluamanne määrän somepohjia valitsemillenne kanaville. Kaikki pohjat tehdään eri väriversioilla, somekanavien virallisten kuvakokojen mukaan ja saavutettavuus huomioiden.

Kuvakaappaus Pelitoimintaa Suomessa -sivuston Instagram-tililtä sekä esimerkkejä Damdamdidin tekemistä somepohjista ja Instagram Story -pohjista.
Pelitoimintaa Suomessa -sivuston Instagram-tilille tehtiin somepohjat 4:5-kuvasuhteella. Kaikista somepohjista ja Instagram Story -pohjista tehtiin eri väriversiot.

Somepohjia laadittaessa kannattaa päivittää myös muut visuaaliset somemateriaalit. Teen muun muassa kansi- ja profiilikuvia, Instagram Kohokohtien kansikuvia, Instagram Story -pohjia sekä somevideoiden kuten Instagram Reelsien, TikTokien ja Youtube-videoiden muokattavia kansikuvia.

Somepohjat ja muut mahdolliset somemateriaalit tehdään suoraan teidän Canva-tilille palvelun käyttöehtoja noudattaen. Saatte myös perehdytyksen materiaalien käyttöön.

Tutustu palveluun sekä lue somepohjista ja -materiaaleista kertovia referenssejä alta löytyvien painikkeiden kautta.

Esityspohjat

Monenlaiseen käyttöön soveltuvat esityspohjat helpottavat organisaation arkea. Valmiiksi mietityt pohjat nopeuttavat ja helpottavat erilaisten esitysten tekemistä, kun ulkoasun hiomiseen ei tarvitse käyttää aikaa. Selkeään ja näyttävään ulkoasuun paketoitu asiasisältö auttaa pitämään osallistujien mielenkiinnon yllä.

Esimerkkejä Hyvis ry:lle tehdystä PowerPoint-esityksestä ja sen dioista.
Yllä näkyy muutamia Hyvis ry:lle tehdyn PowerPoint-esityksen diapohjia: Aloitusdia, Väliotsikko, Tekstidia ja Lopetusdia. Kustakin otsikkodiasta on tehty useita eri versioita, joissa on käytetty erilaisia ja eri värisiä graafisia elementtejä. Hankkeille tehtiin omat esityspohjat, jotka mukailevat yhdistyksen PowerPoint-diojen ilmettä.

Teen visuaalisen ilmeenne mukaisia esityspohjia Microsoft PowerPoint (Office 365)- ja Google Slides -ohjelmilla. Esitystiedostoon voidaan sisällyttää haluamanne määrä erilaisia diapohjia. Esityspohjissa voi olla esimerkiksi aloitus-, väliotsikko-, teksti-, kuva-, kaavio- ja lopetusdioja eri väriversioilla.

Saatte perehdytyksen diojen käyttöön päätöspalaverin yhteydessä.

Lue lisää esityspohjista ja tutustu referensseihin alla olevien painikkeiden kautta.

Koulutuspalvelut

Erilaisilla koulutuksilla kehitätte työntekijöittenne tai vapaaehtoistenne osaamista sekä lisäätte tietoa ja ymmärrystä digistä ja somesta.

Koulutus on hyvä valinta, kun halutaan opettaa teoriaa ja käytäntöä kerralla suuremmalle joukolle. Työpaja taas on erinomainen vaihtoehto pienryhmille (noin 5-20 osallistujaa), jotka haluavat oppia käytännön tekemisen kautta some- ja digipalveluiden käyttöä.

Sparraukset ovat matalakynnyksisiä etä- tai lähitapaamisia, joissa saa opastusta, tietoa, näkökulmia ja ideoita itselle tai omalle yhteisölle tärkeästä ja ajankohtaisesta aiheesta. Tiimisparraukset on suunnattu pienryhmille (3-6 henkeä) ja yksilösparraukset 1-2 hengelle.

Somevalmennuksessa saat käytännön oppia tavoitteellisen ja aikaresurssit huomioivan someviestinnän tekemiseen sekä Canvan hyödyntämiseen somesisältöjen teossa. Valmennuksen suositeltu vähimmäiskesto on kuusi tuntia, joka voidaan jakaa 1-2 tunnin kestoisiksi tapaamisiksi 3-6 kuukauden aikajaksolle.

Koulutan ja sparraan muun muassa…

  • visuaalisesta ja saavutettavasta someviestinnästä,
  • sosiaalisesta mediasta ja somepalveluista,
  • musiikin käytöstä ja tekijänoikeuksista somessa,
  • Canvan käytöstä sekä Canvan käyttöehdoista ja tekijänoikeuksista,
  • digityökaluista kuten Microsoftin ja Googlen palveluista,
  • Yhdistysavain-pohjaisten verkkosivujen ylläpidosta,
  • nuorten verkkovapaaehtoistoiminnasta,
  • pelikasvatuksesta ja pelitoiminnan järjestämisestä sekä
  • digihyvinvoinnista.

Koulutuspalvelut voidaan toteuttaa kasvokkain tai etäväyliä pitkin.

Tutustu koulutuspalveluihin ja referensseihin klikkaamalla alta löytyviä painikkeita.

Muut Damdamdidin tarjoamat palvelut

Yhdistysavain-kotisivut

Teen yhdistyksille Yhdistysavain-pohjaisia verkkosivuja. Voin luoda sivuston tyhjästä tai päivittää sivut Yhdistysavaimen Classic-versiosta uuteen kotisivutyökaluun. Myös pienemmät kotisivujen päivitystyöt onnistuvat.

Damdamdidi on Yhdistysavaimen yhteistyökumppani.

Visuaaliset ilmeet ja logot

Luon visuaalisia ilmeitä ja logoja. Visuaaliseen ilmeeseen sisältyy muun muassa värit, kirjasintyylit eli fontit, kuvasto sekä mahdolliset graafiset elementit ja kuvituskuvat.

Visuaalisen ilmeen luonnin yhteydessä tehdään joko graafinen ohjeisto (noin 10-15 sivua) tai visuaalisen ilmeen tiivis kuvaus (noin kaksi sivua). Graafiseen ohjeistoon sisällytetään muun muassa ohjeet logoversioiden käytöstä sekä saavutettavuuden huomioivista väriyhdistelmistä.

Kuvituskuvat ja graafiset elementit

Uniikkia ja tunnistettavaa ilmettä saa luotua helposti omilla kuvituskuvilla ja graafisilla elementeillä kuten abstrakteilla muodoilla ja viivoilla.

Teen kuvituskuvia ja graafisia elementtejä, joita voi käyttää some-, verkko- ja muussa viestinnässä. Ennen tarjouksen laadintaa keskustelemme, mihin käyttötarkoitukseen ja miten laajaan levikkiin kuvitukset ja elementit tulevat.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kannattaa ottaa pian yhteyttä ja kysellä tarjousta, sillä varauksia tehdään syksylle jo nyt!

Yhdistysavain-kotisivujen osalta täytä ensin Kotisivut yhdistykselle -yhteydenottolomake. Voit tarvittaessa kysyä sähköpostitse neuvoa lomakkeen täyttämiseen tai kertoa tarkempia tietoja verkkosivutoiveisiin liittyen.

Muiden palveluiden osalta voit ottaa yhteyttä Yhteystiedot-sivulta löytyvällä lomakkeella sähköpostitse: minna(a)damdamdidi.fi.

Uusimmat artikkelit

0 kommenttia

Ota yhteyttä

minna@damdamdidi.fi