Nivalan Nuorisoseura ry: Uudet verkkosivut yhdistykselle

28.5.2024 | Referenssit, Yhdistysavain-kotisivut

Nivalan Nuorisoseura oli tarvinnut jo pitkään uudet verkkosivut, jotta tietoa toiminnasta saisi välitettyä paremmin eteenpäin. Esimerkiksi toimijoiden ja vastuuhenkilöiden yhteystietoja oli ulkopuolisten vaikea löytää, kun yhdistyksellä ei ollut omia kotisivuja.

Marraskuun lopulla kaksi nuorisoseuralaista osallistui Raudaskylällä pidettyyn Yhdistysavain-koulutukseen, jonka kouluttajana Minna Koirikivi oli. Nuorisoseura päätti pyytää hänet toteuttamaan verkkosivut.

Kuvakaappauksia Nivalan Nuorisoseuran verkkosivujen etusivulta.
Etusivun yläreunaan laitettiin kuva Nivalan Nuorisoseuran rakennuksesta. Sen lisäksi etusivulle laitettiin Suomen Nuorisoseurojen materiaalipankin kuvituskuvia, jotka on taiteillut Suvi Lehtonen. (Kuvasitaatti 28.5.2024 Kuvakaappauksia Nivalan Nuorisoseuran verkkosivuilta).

Verkkosivujen toteuttaminen sujui hyvin. Sisällön tekemiseen ei ollut paljon tekijöitä yhdistyksen puolelta, mutta siitäkin selvittiin. Minna Koirikivi esitti erilaisia toteutusvaihtoehtoja ja kertoi, mitä materiaaleja tarvitaan.

Erityisen tyytyväisiä olemme Minna Koirikiven tapaan ottaa huomioon yhdistyksen toiveet ja tarpeet. Nivalan Nuorisoseuralle kolme tärkeintä asiaa oli saada kotisivuille esille tanssiohjelma, vuokraustoiminta ja vuokrauskalenteri sekä yhteystiedot. Sen sijaan päivittäiseen uutisointiin nuorisoseuralla ei riitä aikaresursseja ja tämäkin huomioitiin hyvin sivujen suunnittelussa.

Uudet verkkosivut ovat selkeät ja hienot! Yhdistys on tyytyväinen uusiin kotisivuihinsa ja suosittelee Damdamdidia sivujen toteuttajaksi mielellään muillekin yhdistyksille.


Nivalan Nuorisoseura ry. on on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys ja keskeinen toimija Nivalan kaupungissa.

Yhdistyksen keskeistä toimintaa on tanssit, joita järjestetään joka toinen sunnuntai Nivalan keskustassa sijaitsevassa Rientola-talossa. Tanssien lisäksi yhdistys toteuttaa myös erilaisia toimintaryhmiä sekä vuokraa taloa muille toimijoille.

Suomen Nuorisoseurojen ilmeen mukainen sivustopohja Yhdistysavaimessa ei ole Damdamdidin tekemä. Etusivun kuvituskuvat eivät ole Damdamdidin toteuttamat, vaan ne on otettu Suomen Nuorisoseurojen materiaalipankista, jonka materiaaleja jäsenyhdistykset saavat käyttää.

Tutustu muihin referensseihin

Ota yhteyttä

minna@damdamdidi.fi