Kotisivujen, hankkeen logon ja someviestinnän visuaalisen ilmeen päivitys Ylivieskan 4H-yhdistykselle

2.2.2023 | Logot, Referenssit, Somepohjat, Visuaaliset ilmeet, Yhdistysavain-kotisivut

Yhdistyksellämme oli jo pitkään tarve päivittää kotisivut niin sisältöjen kuin ulkoasun puolesta. Käytössämme oli Yhdistysavaimen vanha Classic-työkalu, ja halusimme ottaa käyttöön uuden kotisivutyökalun. Arjen keskeltä oli kuitenkin vaikea löytää aikaa näin isolle projektille, joten Minnan apu tuli todella tarpeeseen.

Kuvakaappauksia Ylivieskan 4H-yhdistyksen uusien kotisivujen etusivusta.

Minna ehdotti, että samalla voitaisiin päivittää LuLu-hankkeen logo. Hän myös nosti esille, että samalla voisi tehdä Canva-somekuvapohjat helpottamaan yhdistyksen someviestinnän tekemistä. Lisäksi hän ehdotti sosiaalisen median kanaviemme profiili- ja kansikuvien päivittämistä, jotta ne sopisivat yhteen uuden someilmeen kanssa. Innostuimme hänen ajatuksista ja ideoista, joten päätimme tarttua Minnan ehdotuksiin.

Yhteydenpidon tavat sovimme yhdessä. Viestiminen tapahtui pääasiassa sähköpostilla, Whatsappilla, puhelinsoitoilla ja kasvokkain pidettävissä palavereissa. Minna viesti meille aktiivisesti projektin etenemisestä ja piti meidät kärryillä siitä, missä mennään. 

Kuvasitaatti 2.2.2023. Kuvakaappauksia Ylivieskan 4H-yhdistyksen kotisivujen Ajankohtaista- ja Tapahtumat-osioista.

Verkkosivut, logon eri versiot ja somekuvapohjat näyttävät mielestämme todella hyviltä. On ilo saada ottaa ne nyt käyttöön! Minna huomioi erinomaisesti 4H-liiton graafisen ohjeistuksen suunnitellessaan someviestintämme visuaalista ilmettä.

Vaivattomuus oli yksi tämän projektin parhaimmista puolista. Minnalla oli hyvä ote tekemiseen ja projektin eteenpäin viemiseen. Yhdistyksen arki on kiireistä joten oli ihanaa, miten Minna otti kokonaisuuden haltuun ja alkoi uudistamaan kotisivuja ja someviestintää päämäärätietoisesti. Minna toteutti nopeasti ja laadukkaasti laajan projektin.

Kuvasitaatti 2.2.2023. Kuvakaappaus Ylivieskan 4H-yhdistyksen Instagram-tilistä sekä LuLu-hankkeen logoversioita.

Verkkosivujen uudistuksen, LuLu-hankkeen logon, someviestinnän Canva-somekuvapohjat sekä profiili- ja kansikuvat toteutti Damdamdidi.

Osa graafisista elementeistä on 4H-liitolta. Fontti sekä pää- ja apuvärit on valittu 4H-liiton graafisen ohjeiston pohjalta. 4H-liiton ilmeen mukainen sivustopohja ei ole Damdamdidin tekemä.

Ylivieskan 4H-yhdistys ry. on yhdistys, joka tarjoaa 6-29 -vuotiaille lapsille ja nuorille monipuolista toimintaa: esimerkiksi kerhoja, leirejä, retkiä, kursseja sekä työllistymismahdollisuuksia. Yhdistys toimii Ylivieskassa, joka on yli 15 000 asukkaan kaupunki Pohjois-Pohjanmaan eteläosissa.

Tutustu muihin referensseihin

Ota yhteyttä

minna@damdamdidi.fi