Eko & Art Hands ry: Kotisivut, logo ja visuaalinen ilme

18.3.2024 | Graafiset elementit, Logot, Referenssit, Somemateriaalit, Visuaaliset ilmeet, Yhdistysavain-kotisivut

Yhdistyksellämme oli ollut jo jonkin aikaa aikomus tehdä uudet kotisivut, joista löytyisi tietoa yhdistyksestämme ja Kvarken Shop -kesäkaupastamme. Koimme Yhdistysavaimen vastaavan tarpeisiimme parhaiten.

Tarvitsimme kuitenkin teknistä osaamista ja visuaalista silmää, jotta saisimme selkeät ja innostavat kotisivut. Minnan yhteystiedot löytyivät Yhdistysavaimen kotisivuilta. Otimme häneen yhteyttä ja pian jo olimmekin yhteistyössä tekemässä nettisivuja.

Kuvakaappauksia Eko & Art Hands ry:n verkkosivuista, logoversiot, värimaailma sekä graafiset elementit.
Eko & Art Hands ry:lle tehtiin Yhdistysavain-pohjaiset kotisivut, logo sekä visuaalinen ilme. Osana visuaalisen ilmeen uudistusta laadittiin graafisia elementtejä kuten abstrakteja muotoja, joita yhdistys voi käyttää viestinnässään. Edellisten lisäksi yhdistyksen Instagram-tilille ja Facebook-sivulle laadittiin uuden ilmeen mukaiset profiili- ja kansikuvat. (Kuvasitaatti 18.3.2024. Kuvakaappauksia Eko & Art Hands ry:n verkkosivuilta).

Aloituspalaverissa käytiin läpi viestinnän tavoitteita, toiveita visuaalisesta ilmeestä sekä ajatuksia ja toiveita sivuston sisällöistä. Aloituskeskustelu eteni niin hyvin, että valtaosa sivujen sisällöntarpeesta tuli selväksi jo sillä kerralla.

”Onneksi saimme Minnan tekemään meille sivut, logon ja visuaalisen ilmeen! Lopputulos on mielestämme selkeä ja palvelee tarpeitamme oikein hyvin.”

Visuaalisen ilmeen ja logon malleja saatiin kolme eri versiota ja niistä oli helppo valita mieluinen. Minna huomioi logoissa, värivalinnoissa ja muotokielessä todella kivasti yhdistyksemme ydinteemoja eli käsitöitä, käsillä tekemistä, luovuutta, luontoa ja ekologisuutta.

Onneksi saimme Minnan tekemään meille sivut, logon ja visuaalisen ilmeen! Lopputulos on mielestämme selkeä ja palvelee tarpeitamme oikein hyvin. Olemme tyytyväisiä hänen palveluihinsa ja suosittelemme häntä mielellämme vastaavien projektien toteutukseen.


Eko & Art Hands ry on yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää suomalaista kulttuuriperintöä sekä kehittää ekologisen käsityöläisyyden ja käsityötaiteen tunnettavuutta ja arvostusta yleishyödyllisin perustein.

Yhdistyksen keskeisintä toimintaa on Kvarken Shop -kesäkaupan ylläpitäminen, joka sijaitsee Merenkurkun saaristossa. Kyseinen alue on Suomen ensimmäinen luonnonperintökohde Unescon maailmanperintöluettelossa.

Tutustu muihin referensseihin

Ota yhteyttä

minna@damdamdidi.fi