Damdamdidista Yhdistysavaimen yhteistyökumppani

2.2.2023 | Kaikki blogitekstit, Uutiset

Damdamdidi ja Yhdistysavain ovat aloittaneet yhteistyön vuoden 2023 alusta alkaen.

Yhteistyön myötä yrittäjä Minna Koirikivi voi jatkossa tehdä yhdistyksille Yhdistysavain-pohjaisia kotisivuja. Minna tarjoaa myös koulutuksia, työpajoja, konsultointeja ja sparrauksia Yhdistysavain-palvelusta ja sen käytöstä.

– Mahtavaa aloittaa yhteistyö Yhdistysavaimen kanssa ja päästä auttamaan yhdistyksiä entistä monipuolisemmin, Minna iloitsee.

Kotisivujen lisäksi myös sivustojen pieniä ja isoja päivityksiä

Edellä kuvattujen palveluiden lisäksi Minnalta on mahdollista tiedustella pienempiä ja suurempia Yhdistysavain-verkkosivujen päivityksiä. Näihin kuuluvat muun muassa sivujen päivittäminen Classic-versiosta uuteen kotisivutyökaluun, kuvien vaihtoehtoisten tekstien lisäys sekä sivuston tekstien ja linkkien päivittäminen.

– Samalla kun laitetaan verkkosivut kuntoon, voidaan päivittää samalla muutakin verkkoviestintää. Samassa yhteydessä voidaan esimerkiksi luoda someviestintää helpottavat Canva-kuvapohjat varten tai koota yhdistykselle oma kuvapankki, Minna lisää.

Voit tutustua Damdamdidin palveluihin klikkaamalla alla olevia painikkeita.

Yhdistysavain on helppokäyttöinen palvelu yhdistyksille

Yhdistysavain on erityisesti yhdistyksille suunnattu kotimainen palvelu, joka yhdistää muun muassa kotisivut, jäsenrekisterin ja tiedotuksen. Palvelua käyttää yli 5000 yhdistystä ja yli 50 yhteistyöliittoa Suomessa.

Yhdistysavaimeen voit tutustua tarkemmin klikkaamalla alla olevia painikkeita.

Uusimmat artikkelit

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota yhteyttä

minna@damdamdidi.fi