Damdamdidi on mukana Alavieskan pelitapahtumassa

13.7.2023 | Kaikki blogitekstit, Pelikasvatus, Uutiset

Damdamdidi on mukana Alavieskassa järjestettävässä e-urheilu- ja pelikulttuuri -tapahtumassa.

Tapahtuma järjestetään Alavieskan nuorisotalolla lauantaina 15. heinäkuuta klo 12-18. Pelitapahtuma järjestetään osana Alavieska-päiviä. Pelitapahtuma on osa Suomen elektronisen urheilun liiton (SEUL ry.) valtakunnallista, Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa hanketta, jossa Alavieskan kunta on mukana.

Damdamdidi, School of Gaming ja Incoach ovat mukana SEUL ry:n järjestämässä paneelikeskustelussa. Aiheena keskustelussa ovat muun muassa pelikasvatus, harrastemahdollisuudet sekä peliharrastuksen mukanaan tuomat positiiviset ilmiöt. Paneelikeskustelu alkaa klo 15.30.

Alavieskan e-urheiluun ja pelikulttuuriin keskittyvää tapahtumaa on toteuttamassa iso joukko eri toimijoita. Mainoksen kuvituskuva: Assembly Summer 2019, Arttu Kokkonen.

Damdamdidin taustavoima, yrittäjä Minna Koirikivi on mukana myös vapaaehtoisen roolissa. Minna esittelee yhdessä toisen vapaaehtoisen kanssa Jokilaaksojen Pelaajien toimintaa. Tule reilusti juttelemaan, hankkimaan lisätietoa Jokilaaksojen Pelaajista sekä kokeilemaan lautapelejä!

Lisäksi tapahtumassa on mahdollista kokeilla muun muassa VR-laseja ja ajosimulaattoria sekä pelata konsoli- ja tietokonepelejä. Edellä mainittujen toimijoiden lisäksi mukana ovat myös Finesports, Unevn ja Alavieskan Viri.

Lämpimästi tervetuloa!


Haluatteko järjestää lanit tai käynnistää nuorille suunnattua pelitoimintaa? Pyydä minut sparraamaan ja kouluttamaan!

Olen toiminut pelikasvatuksen parissa lähes 10 vuoden ajan. Kehitin ja koordinoin vuosien 2017-2022 ajan Pelimiitti-toimintaa, joka sai aikanaan muun muassa Vuoden pelikasvattaja 2018 -kunniamaininnan ja Ylivieskan kaupungin kulttuuripalkinnon. Pelimiitin päätyttyä laadin Pelimiitti-käsikirja -sivuston yhdessä toisen pitkäaikaisen vapaaehtoisen kanssa.

Koulutan ja sparraan pelikasvatuksesta ja kasvatuksellisen pelitoiminnan käynnistämisestä ja toteuttamisesta. Yhdessä voimme opetella ja ideoida esimerkiksi nuorille suunnattua LAN-tapahtumaa!

Tutustu koulutuspalveluihini ja ota yhteyttä!

Uusimmat artikkelit

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota yhteyttä

minna@damdamdidi.fi