Damdamdidi mukana Nuorten vapaaehtoistoiminnan festareilla

9.10.2023 | Digitaalinen nuorisotyö, Kaikki blogitekstit, Mediakasvatus, Uutiset, Vapaaehtoistoiminta, Verkkonuorisotyö

Kansalaisareena ry:n JEP – Nuorten näköinen vapaaehtoistoiminta -hanke järjestää Nuorten vapaaehtoistoiminnan festarit keskiviikkona 11.10. Helsingissä keskustakirjasto Oodissa.

Aamupäivällä klo 10-12 välillä kuullaan asiantuntijaluentoja nuorten vapaaehtoistoimintaan liittyvistä aiheista Kino Reginan puolella. Iltapäivällä klo 13.30-17.00 eri järjestöt esittelevät vapaaehtoistoimintaansa nuorille Maijansalissa.

Damdamdidi pitää asiantuntijaluennon kyseisessä tapahtumassa. Damdamdidin takana toimivan yrittäjän Minna Koirikiven puheenvuoron aiheena on ”Nuorten vapaaehtoistoimintaa diginä ja hybridinä”. Tiiviissä puheessaan Minna nostaa esille verkkovapaaehtoistoimintaan ja sen käynnistämiseen liittyviä haasteita ja mahdollisuuksia. Puheenvuoro alkaa klo 10.45.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy Kansalaisareena ry:n verkkosivuilta:

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan ja inspiroitumaan!


Haluaisiko yhdistyksenne tarjota verkkovapaaehtoistoimintaa, mutta ette tiedä mistä lähteä liikkeelle? Pyydä minut kouluttamaan!

Olen toiminut digitaalisen nuorisotyön, verkkonuorisotyön ja verkkovapaaehtoistoiminnan parissa lähes 15 vuoden ajan. Näistä aiheista olen kouluttanut lukuisille järjestöille ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreille.

Kouluttajana olen saanut hyvää palautetta erityisesti selkeydestä, innostuneisuudesta ja käytännönläheisyydestä. Minulle on tärkeää luoda koulutuksiin matalakynnyksinen ja lämminhenkinen ilmapiiri, jossa ihmiset uskaltavat kysyä itseä askarruttavista asioista.

Tutustu koulutuspalveluihini, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Uusimmat artikkelit

0 kommenttia

Ota yhteyttä

minna@damdamdidi.fi